Dojenček

Viralen posnetek: Dojenček ima gostejše lase kot vi

|
Avtor: Mama.Over.Net

Nekateri starši več mesecev nestrpno čakajo dan, ko bodo dojenčku zrasli lasje. Ta mamica je že s porodom dobila pravo presenečenje. Njena hčerka se je namreč rodila s pravo pričesko in še kar ne more verjeti, kako šokirani so ljudje nad hčerkinimi bujnimi lasmi.

Vedno je smešno, ko ljudje na slike dojenčkov nalepijo stvari, kot so polni zobje ali smešne pričeske. Vendar ima ta otrok popolnoma naravne lase. Uporabnica TikToka Kylie Ferro Lane je delila posnetek, v katerem je pokazala impresivne lase svoje hčerke. 

Mamica slavne dojenčice je pojasnila, da so ji ljudje postavljali najrazličnejša vprašanja, saj enostavno niso razumeli, kako je to lahko mogoče. Takoj, ko je objavila posnetek, je ta postal spletni hit in požel več kot 10 milijonov ogledov, zgodba o njenem nenavadnem otroku pa se je razširila po svetu. 

@kylieferrolane When your baby is born with a full head of hair, you cannot go anywhere without people commenting on it. “LOOK AT ALL OF HER HAIR” “Did you have heartburn?” “It looks like a baby wig” #firstchild #youwillbepopular #fullheadofhair #fyp #babytiktok ♬ Popular – From "Wicked" Original Broadway Cast Recording/2003 – Kristin Chenoweth

“Imej frizerja na hitrem klicu”

»Ko se vaš otrok rodi s polno glavo las, ne morete iti nikamor, brez da bi ljudje komentirali,« je Kylie zapisala ob posnetku in delila komentarje, ki jih najpogosteje sliši. Te so med drugim: »poglej njene lase«, »videti je, kot da ima lasuljo«, »si imela zgago« in podobno. 

Punčka je izjemno prikupna in ima lase, iz katerih se da ustvariti marsikatera pričeska, a njena mamica jih najraje okrasi z velikimi pentljami. Posnetek je požel veliko pozornosti in ogromno komentarjev.

»Ta dojenček je čudovit«, »imej frizerja na hitrem klicu«, »kako prisrčno, čestitam« so le eni izmed komentarjev, ki so se nabrali pod njenim posnetkom. 

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

--

Zadnji dodani članki