Aktualno

Otroci, rojeni v znamenju škorpijona: To morate vedeti o njih

|
Avtor: Mama.Over.Net
Otrok, ki ustvarja
Škorpijoni so nagnjeni k introvertiranosti. Foto: Profimedia

Za otroke, rojene med 23. oktobrom in 22. novembrom – torej v znamenju škorpijona, je značilno, da so zelo čustveni, skrivnostni in zvesti

Ker so škorpijoni strastni, lahko otroci svoja čustva izražajo na zelo ekstremne načine. Kaj še morate vedeti o tem astrološkem znamenju?

Izjemno skrivnostni

Škorpijoni vse držijo zase. Hrepenijo po zasebnosti in potrebujejo čas zase. Kljub temu da imajo radi in cenijo svojo osamljenost in skrivnostnost, so zelo intuitivni in vedo, ko nekaj ni v redu. Odkrivali bodo vse družinske skrivnosti in vse, kar skušaš pred njimi skriti.

Izjemno čustveni

Čeprav se morda zdijo hladni in zbrani, je verjetno v notranjosti tvojega otroka pravi čustveni vrtiljak. Tvoja naloga je, da ga spodbudiš k deljenju teh čustev, da se o njih pogovarja in pove, če ga kaj moti. Ker je škorpijon strasten znak, lahko otroci škorpijoni izrazijo svoja čustva na ekstremen način – od skrivanja in molčanja lahko v nekaj sekund preidejo v glasen smeh.

Pomembno je, da jih podpirate

Škorpijoni so močni in pogumni. Nočejo priznati, kadar jih je strah. Kljub temu da so lahko hrabri, imajo tudi veliko strahov in negotovosti, zato od staršev občasno potrebujejo znak, da je vse v redu. Objem ali kakšen drug izraz naklonjenosti bo dosegel veliko, čeprav ga bodo mogoče včasih šteli za pretiranega in “ne kul” – še posebej, kadar so v družbi vrstnikov.

Skrivnost, skrivnost, skrivnost

Ljudje, rojeni v tem znamenju, imajo radi temo in skrivanje. Tvoj malček bo zagotovo užival v igri skrivalnic in drugih igrah, v katerih se lahko skrije. Prav tako jih zanima vse, kar ima opravka s skrivnostjo in magijo.

Imajo izjemno trdno voljo

Že od rojstva bo tvoj dojenček s svojim neomajnim pogledom in neskončno energijo premagal tebe in druge. Potiskal bo meje, kršil pravila igre in bil zelo tekmovalen. Zato je pomembno, da so starši v vzgoji močni, a nežni.

Intenzivni so

Škorpijoni so nagnjeni k introvertiranosti. Zelo so zvesti svojim najbližjim prijateljem in družini. Včasih se zaradi tega otroci škorpijoni lahko zdijo nevljudni, brezbrižni ali celo kruti, še posebej do drugih otrok. Zato je pomembno, da otroke naučiti spoštovanja na splošno in spoštovanja tujih čustev.

Lahko so posesivni

Otroci, rojeni v znaku škorpijona, pogosto težko delijo igrače in prigrizke s svojimi vrstniki. Treba ga je pohvaliti, ko je radodaren in spodbujati, da deli stvari z drugimi. Pripravljena bodi tudi na veliko ena-na-ena pogovorov s svojim malim škorpijonom, saj se lahko občasno pojavijo izbruhi ljubosumja in posesivnosti.”

Kako dobro poznate prehranska dopolnila za otroke? Rešite kviz!

Čakajo vas tudi nagrade.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

--

Zadnji dodani članki