Malček - PR

KMALU V KINU: animirana avanturaVRABČEK RICHARD 2

|
Avtor: Mama.Over.Net

Po šestih letih se na velika platna vrača vrabček Richard! Potem ko je odraščal s štorkljami in bil prepričan, da je tudi sam štorklja in odletel na jug, se bo v nadaljevanju dogodivščin vračal nazaj na sever, vendar znova brez svoje jate, vmes pa zapletel v vrsto dogodivščin v animirani pustolovščini Vrabček Richard 2.

Animirano pustolovščino sta režirala Mette Tange in Benjamin Quabeck, ki sta skupaj z Rezo Memarijem in Philipom LaZebnikom tudi napisala scenarij. Glavnim animiranim junakom so svoje glasove posodili Jay Myers, Kyra Jackson, Simona Berman, Blake Farha, Jeffrey Hylton, Tim Heller, Jonathan Failla, Mala Ghedia, Dulcie Smart, Amalia Hohl, Erik Hansen in Monica Solem, v sinhronizirani različici pa so svoje glasove posodili Urh Mlakar, Tjaša Steklasa Horvat, Uroš Steklasa, Tadeja Vaupotič, Ernest Fejzić, Žiga Bunič, Maja Kokalj Jovanovič, Goran Mikič in Luka Ličar.

Oglejte si NAPOVEDNIK, animirana avantura VRABČEK RICHARD 2 pa na redni spored v kinematografe prihaja 14. SEPTEMBRA 2023.

Povezava do napovednika (YouTube): VRABČEK RICHARD 2
Povezava do napovednika (download): VRABČEK RICHARD 2
Povezava do visokoresolucijskih fotografij: FOTOGRAFIJE

O ZGODBI:

Zgodba spremlja vrabčka Richarda, ki ga je posvojila družina štorkelj in prezimuje ob Velikem jezeru v severni Afriki. Ko pa Richard ugotovi, da ne bo on tisti, ki bo svojo jato vodil nazaj na sever, se odloči odleteti in potovati sam. Na poti sreča Samijo in njeno jato vrabcev, ujamejo pa jih zlobni marabuji pod vodstvom požrešnega pava Zamana. Edina možnost, da se vrabci osvobodijo, je, da rešijo uganko in najdejo veliki dragulj, vse to pa bo zahtevalo timsko delo, zaupanje in predvsem vse spretnosti, ki jih vrabci in štorklje premorejo.

IGRALSKA ZASEDBA: Jay Myers, Kyra Jackson, Simona Berman, Blake Farha, Jeffrey Hylton, Tim Heller, Jonathan Failla, Mala Ghedia, Dulcie Smart, Amalia Hohl, Erik Hansen, Monica Solem
SLOVENSKI IGRALCI: Urh Mlakar, Tjaša Steklasa Horvat, Uroš Steklasa, Tadeja Vaupotič, Ernest Fejzić, Žiga Bunič, Maja Kokalj Jovanovič, Goran Mikič in Luka LičarREŽIJA: Mette Tange, Benjamin Quabeck
SCENARIJ: Reza Memari, Philip LaZebnik, Benjamin Quabeck, Mette Tange
PRODUCENTI: Kristine Knudsen, Lan Rommel
IZVRŠNI PRODUCENTI: Marc Gabizon, Karl-Stephan Paulet, Magnus Thomassen
ŽANR: animirana avantura

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Karantanija Cinemas

Barbara Snoj | PR Manager

barbara@kcs.si, 041 241 778

Kako dobro poznate prehranska dopolnila za otroke? Rešite kviz!

Čakajo vas tudi nagrade.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

--

Zadnji dodani članki