Aktualno

Mama bruhnila v jok, ko so razkrili spol otroka

|
Avtor: B. P.
razkritje spola otroka
Foto: TikTok

Ko je postalo jasno, katerega spola bo njen četrti otrok, je mama planila v jok. Ne od sreče.

Mama štirih otrok, Kendra Evens, je na TikToku delila trenutek, ko so razkrili spol njenega četrtega otroka. Zakonca Even sta imela tri hčerke in bila v pričakovanju četrtega otroka. Ko se je izkazalo, da bosta tudi v četrto dobila hčerko, je Kendra začela jokati.

Na posnetku je slišati eno od starejših hčera: “Punčka bo? Kaj? Zakaj bomo imeli še eno punčko?” Na posnetku je videti Kendro, kako joče, njen mož pa jo nežno boža po hrbtu.

Ko sem v četrto zanosila, sem vedela, da bo to moj zadnji otrok. Po treh izjemnih hčerkah je bilo povsem normalno, da sem želela fanta. Poleg tega so bile prve tri nosečnosti popolnoma enake, v tej zadnji pa je bilo vse drugače, da sem bila prepričana, da bo fant,” je povedala Kendra.

@dailydoseofmygirlgang

Gender disappointment is real so dont judge us, little did we know our nellie would complete our family & we couldnt be happier to be raising our 4 daughters! Couldnt imagine life without that sweet girl #girlgang #fourdaughters #girlmom #sahm #pumkinhead #thisishalloween #fall #genderreveal #daughters

♬ Oh Klahoma – Jack Stauber

Najprej ni bila prepričana, ali si želi za spol otroka izvedeti v pričo drugih, saj ni želela, da bi videli njeno razočaranje. Ker pa je bila to njena zadnja nosečnost, ni želela kasneje obžalovati stvari.

Ko se je pred njo pokadil roza dima, so jo takoj preplavila čustva. “Vsa ta čustva so privrela na dan, misli, da ne bom nikoli imela sina, nikoli imela možnosti izkusiti vezi med mamo in sinom, imeti maminega sinčka in podobno,” je priznala.

Razočarana je bila tudi njena najstarejša hči, ki si je vedno želela bratca. “Razočaranje ob razkritju spola je resnično, tako v primeru mam kot očetov,” je dejala za revijo People. Želi si, da bi razočaranje ne bi bilo stigmatizirano. “Ne poznate vseh okoliščin, v katerih so ljudje, ali njihovih čustev. Samo zato, ker je nekdo sprva razočaran, še ne pomeni, da otrok ni ljubljen,” je bila jasna.

Evens je danes ponosna mama štirih deklic, ki delijo posebno sestrsko vez. Želim jim prenesti sporočilo, naj nikoli ne obupajo nad svojimi sanjami in naj si kot sestre stojijo ob strani.

Kako dobro poznate prehranska dopolnila za otroke? Rešite kviz!

Čakajo vas tudi nagrade.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

--

Zadnji dodani članki