Aktualno

Mama trimesečni in devetmesečni deklici – kako je to možno?

|
Avtor: Mama.Over.Net
sestri deklici se igrata na travi
Primerov, kakršnih je Elizin, ni ravno veliko. Foto: Profimedia

Mamica dveh otrok, med katerima je le šest mesecev razlike, je prepričana, da zgodba o njunem rojstvu ne bo nikoli zastarela.

Na svojem Instagram profilu je mamica Eliza delila zgodbo, kako je dobila svoji hčerkici. Ena je stara devet mesecev, druga pa šest. Kot je dejala, je prepričana, da zgodba o njunem rojstvu nikoli ne bo zastarela.

Nista dovolj podobne velikosti, da bi bi bili dvojčici, a sta si ravno toliko blizu, da se ljudje obračajo za njima,” je zapisala. Pogosto mora tako razlagati, kaj se je zgodilo. Kot pravi, se ne bo nikoli naveličala vprašanj, kako je mogoče, da sta deklici sestri, a je med njima le šest mesecev razlike.

Tudi pod njeno objavo na Instagramu so se zvrstili komentarji, v katerih so ljudje spraševali, ali sta deklici sestri ali sestrični.

Sestri. Moja sestra dvojčiča je bila gestacijska nosilka starejše deklice, saj sem bila več let neplodna,” je pojasnila Eliza. Sama je nepričakovano zanosila, ko je bila njena sestra že šest mesecev noseča. “Dve mali čudežni sestrici,” je zapisala.

Eliza je svojo edinstveno zgodbo dokumentirala na Instagramu. Na omrežju je namreč objavila slike svoje družinice ter tudi sonograma deklic. Elizina sestra je rodila Adaline maja 2023, Eliza pa je Noro povila oktobra lani.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Zadnji dodani članki