fbpx
Aktualno

Prva nagradna igra na našem portalu za starše

Objavljeno: 17. novembra, 2023 Avtor: Mama.Over.Net
Zabava pri skupni igri
Preživljanje kvalitetnega časa z otrokom. Foto: Profimedia

Začenjamo s prvo nagradno igro s koristnimi nagradami za vaše najmlajše.

Starševstvo je čudovito, daje nam novo dimenzijo ljubezni, ki je pred rojstvom otroka nismo občutili. Načrtovanje otroka oziroma prihod otroka je velika življenjska prelomnica, starši stopamo na novo pot, ki je poleg ljubezni polna skrbi, odrekanja in neznanih svetov.

V Sloveniji imamo šole za starše, kjer nas veliko naučijo. Imamo prijazne porodnišnice in odlične patronažne sestre, ki nas obiščejo na domu. A se kljub temu starši pogosto, ko smo soočeni z novimi situacijami in nas preplavi občutek nemoči, za koristne informacije obračamo na splet.

Tudi zato smo se odločili za nov portal MAMA, ki nudi staršem koristne informacije vse od načrtovanja otroka do trenutkov, ko se naši »otročički« spremenijo v mladostnike. Poleg koristnih informacij in nasvetnih člankov so tu še številne zanimivosti, kot so otroški horoskopi, zgodbe znanih staršev, novice za starše, intervjuji, najlepša otroška imena, prikupni kvizi in koristne nagradne igre.

Foto: Profimedia

Nova stran na Facebooku

Novice portala MAMA lahko od zdaj spremljate tudi na Facebooku, kjer se odvija naša nagradna igra. Tam bomo med vsemi, ki nam sledite, izžrebali dva srečna nagrajenca, ki bosta po pošti prejela res koristno darilo.

Nekomu bomo podarili 3-mesečno zalogo prehranskega dopolnila BECUTAN KIDS VITS Multi Immuno za najmlajše, z odličnim okusom pomaranče. Sestavljen je iz dveh različnih praškov – eden je bogat z vitamini in minerali, medtem ko drugi vsebuje koristne mlečnokislinske bakterije. Skupaj predstavljata popoln paket za krepitev otroškega imunskega sistema. Poleg res koristne zaloge vas čaka še BECUTAN KIDS VITS presenečenje.

Drugi nagrajenec bo prejel 3-mesečno zalogo prehranskega dopolnila  BECUTAN KIDS VITS Multi Omega-3, ki je tekoče prehransko dopolnilo z okusom tropskega sadja, ki vsebuje popolno kombinacijo ribjega olja, bogatega z omega-3-maščobnimi kislinami (DHK in EPK), ter esencialnimi vitamini in minerali, ki so ključnega pomena za otrokov optimalen razvoj. Prehransko dopolnilo prinaša najboljše iz ribjega olja, zagotavlja kognitivni razvoj, delovanje srca ter krepi odpornost, kar predstavlja ključni gradnik zdravega odraščanja. Seveda bo tudi tu priložen paket presenečenja.

Kaj morate storiti, da osvojite nagrado?

Obiščite našo novo Facebook stran, začnite slediti portalu za starše in všečkajte vsaj eno od objav na strani. Med vsemi, ki nam boste sledili na FB, bomo 30. novembra izžrebali dva srečneža. 

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Mama.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Registracija

Povezani članki

Zadnji dodani članki

Mama.Over.Net