fbpx
Aktualno

Horoskop: Tri najzahtevnejše kombinacije staršev in otrok

Objavljeno: 21. oktobra, 2024 Avtor: Mama.Over.Net
hči si zatiska ušesa med prepirom z mamo
Obstaja nekaj kombinacij astroloških znamenj, ki niso najbolj združljiva. Tudi v odnosu starš-otrok. Foto: Profimedia

Vaše astrološko znamenje vpliva tudi na združljivost vas in vašega otroka. Obstaja nekaj parov, ki z astrološkega vidika predstavljajo izziv.

Niso vsa astrološka znamenja enako dobro združljiva eno z drugim. Združljivost je v astrologiji ključna. Astrološka znamenja tako vplivajo tudi na združljivost vas in vašega otroka.

Obstaja nekaj kombinacij astroloških znamenj, kjer nezdružljivost lahko hitro postane težava. Ko gledamo kombinacijo otroci in starši, je posebna pozornost potrebna v naslednjih primerih:

Oven starš – Ribi otrok

Ko gre za zahtevno in težko astrološko kompatibilnost, sta starš Oven in otrok Ribi zagotovo na seznamu. To še posebej velja, če gre za kombinacijo mama Oven in hčerka Ribi. Starši Ovni imajo lahko težje nadzor nad svojim vzkipljivim temperamentom. Otroci Ribi so na žalost zelo občutljivi, zato zna biti to ujemanje zelo težavno. Nasvet staršem Ovnom je, naj se poskušajo obvladovati, naj bodo potrpežljivi in ​​nežni. Otroci Ribi so zelo ustvarjalni in nežni. Poiščite način, kako jih spodbuditi in jim povrniti njihovo nežnost.

Starš Lev – otrok Vodnar

Starši Levi so navajeni biti v središču pozornosti, medtem ko otroci vodnarji to absolutno sovražijo. Otrok Vodnar se ne želi počutiti kot nekakšen zabavljač za druge. Kaj narediti? Poiščite način, da to dvoje uravnotežite. Ne silite otrok iz cone udobja, ampak jim bodite v spodbudo. Zato bodite njihov največji oboževalec in jim pomagajte, da se naučijo biti ponosni na to, kar so dosegli, ne da bi se s tem hvalili pred drugimi.

Starš Kozorog – otrok Strelec

Ta kombinacija je lahko še posebej nerodna, če sta v paru pripadnika nasprotnega spola. Nimata namreč prav veliko skupnega. Otrok Strelec je vesel in neodvisen. Ko odrašča želi premikati meje in preizkusiti meje, ki si jih sam postavi. Najboljše, kar lahko storite, je, da se držite svojih meja in pravil. Usedite se z otrokom in poiščite način, kako postaviti meje, ki bodo pravične tako za vas kot za otroka. Poleg tega bi se moral starš Kozorog osredotočiti na to, da otroka nauči uskladiti čas za zabavo in obveznosti.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Mama.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Registracija

Povezani članki

Zadnji dodani članki

Mama.Over.Net