Aktualno

Ker je bila nečakinja pri njej, je sestri izstavila račun

|
Avtor: Mama.Over.Net
prepir med dvema ženskama
Sestri vidita situacijo vsaka s svojega zornega kota. Foto: Profimedia

Jessy je sestri izstavila račun, ker je pazila nečakinjo. Dejanje je povzročilo veliko razburjenja, sestri pa se ne pogovarjata več med seboj.

Ne vem, zakaj so vsi jezni name, ker sem zaračunača svoji sestri, da je moja nečakinja ostala pri meni čez noč,” se sprašuje Jessy. Svojo zgodbo je delila na spletu in naletela na zanimive odzive.

Jessy je sestri izstavila račun, na katerem so bile naštete postavke, za katere je zahtevala, da ji sestra povrne denar. Denar je zahtevala za splakovanje stranišča, umivanje rok, čips, uporabo interneta, kozarec mleka itd. Račun je znašal 72 dolarjev (nekaj več kot 66 evrov).

Ja, zahtevam 72 evrov, ker je bila tvoja hči pri meni in ji nisi pustila nobenih prigrizkov ali druge hrane. Zato sem morala poskrbeti zanjo. Zato sem morala odvzeti hrano svojim otrokom.

Jessy ne misli odnehati. Pripravljena je iti tudi na sodišče, da bi dobila denar nazaj. “Nič hudega, če mi nočeš plačati. Šla bom na sodišče,” je dejala.

Sestra je sprva ignorirala SMS-sporočila s prošnjo za denar, nato pa na spletu objavila videoposnetek, na katerem se pritožuje čez Jessy. Ta pa je vse skupaj objavila na svojih profilih na družbenih omrežjih. Objava na TikToku ima več kot sto tisoč všečkov in več kot deset tisoč komentarjev.

@xo.jessyy

#greenscreenvideo #greenscreen replying to @Jessica Pares since you dont want to answer my texts and wanna make tiktoks. #payup #fyp #sisters #replying #family #sleepover #humor #satire

♬ original sound – Jessy ✨

Ljudje so v komentarjih hitro delili svoja mnenja. Mnogi so bili presenečeni, drugi so bili prepričani, da gre za šalo.

Ena oseba je zapisala: “To, da zaračunaš splakovanje stranišča, je noro“. Druga oseba je komentirala: “Kdo potrebuje sovražnike s takšno družino?” “Ne, to je noro,” je trdil tretji. Nekdo drug je dodal: “Kako, prosim?

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Družinski odnosi

Preproste ideje za zabaven zmenek

Zabavnih in preprostih idej za zmenke ni najlažje najti, ko poskušate usklajevati delovne obremenitve, urnike … Tu je nekaj idej.

Zadnji dodani članki