Aktualno

Mamica presenetila s svojim razkritjem: “Imela sem osem carskih rezov”

|
Avtor: Mama.Over.Net
ženska po carskem rezu
V Sloveniji običajno ne opravijo več kot tri carske reze pri posameznici. Foto: Profimedia

Mamica je imela osmi carski rez, a vseeno poudarja, da o sterilizaciji ne razmišlja.

Mercedes je svojo najmlajšo hčerko povila konec septembra lani. Deklica se je pridružila sedmim bratom in sestram. Kljub dejstvu, da je morala Mercedes vnovič opraviti carski rez, še naprej ignorira prošnje ljudi, naj opravi sterilizacijo.

Ker si ravnokar imela osmi carski rez, so te zagotovo sterilizirali?” je zapisala na svoj TikTok posnetek ter zmajala z glavo. “Ne vem, zakaj ljudje mislijo, da je to dobro,” je še dodala.

Njen odziv je hitro naletel na kritike. Mnogi so zapisali, da ne bo nikoli razumela grožnje, ki jo carski rez predstavlja. “To ogroža mamico in dojenčka, še posebej, če si imela več carskih rezov,” se glasi eden od komentarjev. Mnoge so zapisali, da so se po več carskih rezih same odločile za sterilizacijo, saj je to zanje bolj varno.

V drugem posnetku na spletni platformi TikTok je Mercedes odgovorila, zakaj ima toliko otrok. “Stara sem 30 let in pred nekaj več kot tremi tedni sem rodila osmega otroka,” je povedala. “Sem ena tistih žensk, ki si je vedno želela imeti veliko otrok. Mislila sem, da bom imela šest otrok, pa sem ravnokar povila osmega …

Mercedes je še dodala, da je njen mož sprva želel imeti le dva otroka. Vseeno pa sta vseh osem otrok označila za pravi blagoslov. Mnogi so se spraševali, ali je Mercedes postavila rekord za osebo z največ carskimi rezi, a ni tako. Ta rekord je postavila Kristina House, ki je kar enajstkrat rodila s carskim rezom.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Zadnji dodani članki