Družinski odnosi

Mamina odločitev: “Za svojo najstniško hčer naredim prav vse”

|
Avtor: Mama.Over.Net
mama prinaša zajtrk hčeri v sobo
Mama je zavestno sprejela odločitev, da bo ustregla hčerki v vsem. Foto: Profimedia

Življenje z najstniki ni vedno postlano z rožami. Ta mama svoji najstnici ustreže prav v vsem.

Življenje z najstniki zna biti naporno. Nenadoma se vam zazdi, kot da pred vami stoji nekdo drug in ne več vaš zlati otrok. Vzgoja najstnikov je naporna za skoraj vse starše. Britanka Hannah se je spomnila več dobrih načinov, kako se izogniti najstniškem nihanju razpoloženja in kako poskrbeti, da si otroku še vedno všeč.

@thrivingwithhannah

I also like to clean and tidy her room for her as a surprise when I have the time, she is always so appreciative as she finds it tricky and I remember really appreciating it when my Mum did it for me- I’d love to hear in the comments how you bond & connect with your teens! #teendaughter #teenagelife #mumofteens #teenmum #singlemum #gentleparenting

♬ original sound – thrivingwithhannah

Britanka Hannah svoje otroke šola doma, a vseeno se sooča z enakimi težavami kot preostali starši. Kot mnoge mame najstnikov, tudi Hannah ne ve, s katero nogo bo vstala njena najstniška hči. Zaradi tega Hannah naredi prav vse, da bi bila hčeri všeč. Svoji hčeri se tako aktivno podreja in počne stvari, ki so njej všeč. Četudi postane hčerka slabe volje, to ne traja dolgo časa, saj ji je Hannah ves čas na voljo.

Ena od stvari, ki jih redno počne, je, da hčerki odnese hrano v sobo. Temu šaljivo pravi “sobna postrežba”, saj tako ve, da jo bo hčerka imela raje. Obenem hčerki tudi pospravlja sobo, za kar ji je ona vedno hvaležna.

Pod posnetkom, ki ga je Hannah objavila na platformi TikTok, se je nabralo že več komentarjev, v katerem so uporabniki izrazili svojo podporo. Mnogi so zapisali, da si želijo, da bi njihovi starši to počeli ter da je to odličen dokaz ljubezni.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Družinski odnosi

Preproste ideje za zabaven zmenek

Zabavnih in preprostih idej za zmenke ni najlažje najti, ko poskušate usklajevati delovne obremenitve, urnike … Tu je nekaj idej.

Zadnji dodani članki