Družinski odnosi

Tašča se je obregnila ob snaho zaradi fotografije

|
Avtor: Mama.Over.Net
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Mami se je sin na fotografiji zdel čudovit, tašči pa je dvignilo pritisk.

»Lase je imel vedno preko oči, kar ga je motilo. Zato sem mu jih spela v čop,« je zapisala mamica. »Videti je bil naravnost čudovit, zato sem njegovo fotografijo objavila na Facebook, da bi jo videla celotna družina.« A več kot očitno pričeska ni bila vsem všeč.

Vedno si je treba zapomniti, da ne počnemo ničesar, za kar nismo usposobljeni. Če niste vešči pri striženju las, potem je najboljša izbira ta, da jih niti ne poskušate postriči sami.

Tašča zbodla s pikrim komentarjem

Neka mama se je pred kratkim obrnila na Reddit s svojo zgodbo. Ker so sina motili lasje, ki so mu šli preko oči, mu jih je spela v čop. Ko je na Facebooku objavila sinovo ljubko fotografijo s čopkom na glavi, tašča ni bila prav nič navdušena. Mama je rekla, da sinu ne želi uničiti las, zaradi česar se je odločila, da mu jih spne v čopek.

»Lase je imel vedno čez oči in to ga je zmotilo, zato sem mu jih spela v čop,« je zapisala mamica. »Videti je bil naravnost čudovit, zato sem fotografijo objavila na svojem Facebooku, da jo je lahko videla celotna družina.« A izkazalo se je, da niso bili vsi tako navdušeni nad fotografijo, kot je bila mama. »Seveda so imeli vsi nekaj lepega za povedati, razen tašče. Njen komentar je bil, da je videti grozno. Zraven je še pripisala, da upa, da ne nameravamo obdržati takšne pričeske.« Mama si ni mogla pomagati, zato je odgovorila: »Lahko bi rekla nekaj lepega o svojem vnuku ali pa ostala tiho. To je le njegova fotografija, ko gleda risanke, kaj je na tem tako neprijetnega?«

Drugi starši so ji svetovali, naj tašči vrne žogico s pikrim odgovorom: »Reci tašči, da bi bilo čisto neumno, da bi obdržala tovrstno pričesko. Reci, da čakaš, da bodo lasje dovolj dolgi za ‘mačke’,« je napisala ena od mam. »Moj sin je star tri leta in ima tako dolge lase kot Thor. Nosi jih spete v čop in mu je všeč. Ljudje pa vedno najdejo priložnost za komentiranje, da je na las podoben punčki. Ne vem, zakaj je to pomembno,« je dodala druga mama.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Družinski odnosi

7 znakov, da ste dobra mama

Če otrok pride do vas s težavami, pomeni, da ste dobro opravili svoje delo kot starš.

Zadnji dodani članki