Aktualno

V trgovino z malčkom? Otročje lahko!

|
Avtor: Mama.Over.Net
mama in hči nakupujeta
Nakupovanje z otroki se lahko hitro spremeni v nočno moro. Foto: Profimedia

Nakupovanje z malčki je lahko precej zahtevno. Oblikovali novo storitev, ki bo osrečila tako starše kot otroke.

Nakupovanje z malčki je lahko precej zahtevno. Nemalokrat se nakupovanje konča hitro, zadanih ciljev ne dosežete, poleg tega pa se lahko razpoloženje precej spremeni.

V največji poslovalnici Baby Center v ljubljanskem BTC-ju so aprila začeli s posebnim programom, ki bo olajšal nakupovanje družinam in hkrati prinesel nasmeh na obraz njihovih najmlajših.

Predstavljajte si, da imate čas, da v miru opravite nakupe, ob tem dobite vse potrebne informacije, da izberete najustreznejše za vašega malčka, medtem ko vaš otrok uživa v družbi vrstnikov, gleda lutkovno predstavo, ustvarja in vas prav nič ne pogreša. Zadovoljni starši in zadovoljni otroci so bili motivacija, ki je vodila do sodelovanja med Baby Centrom in Akademijo za varuške, ki so skupaj zasnovali Hura Urice – sobotne delavnice, ki bodo staršem omogočile, da v miru opravijo z nakupi,” so sporočili iz Baby Centra.

Nova storitev je zasnovana z mislijo na družine, ki si želijo nakupovanje brez stresa, saj so njihovi otroci v dobrih rokah. “Od novih otroških kotičkov, preko dogodkov za starše, do inovativnih sobotnih delavnic, vse je zamišljeno, da družine rastejo, se zabavajo in učijo v spodbudnem okolju,” dodajajo.


Nagradni kviz: za zdravje nosečke in njenega dojenčka

V nosečnosti ni lepše novice kot slišati, da je z nerojenim detecem vse v redu. Skrb za zdrav in pravilen razvoj ploda gre z roko v roki s skrbjo zase. Da boste nosečnice res sproščene in se bo vaš dojenček, ki ga nosite pod srcem, razvijal optimalno, vam v nagradnem kvizu PreMama Duo podarjamo pet popolnih paketov!

BOGATO BOMO OBDARILI 5 NOSEČNIC S SELECTBOX NEGO V SPA CENTRU IN Z MESEČNIM PAKIRANJEM PREMAMA DUO IZDELKOV.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Zadnji dodani članki