Aktualno

Video: Mami ob pogledu na hčerki ni bilo nič jasno

|
Avtor: Mama.Over.Net
sestrici-deklici-razlike
Včasih so razlike med sorojenci prav neverjetne. Foto: Profimedia

Posnetek, ki je pritegnil ogromno pozornosti, odlično ponazori razlike med mlajšimi in starejšimi otroci.

Mlajši in starejši bratje ali sestre imajo zaradi različnih stopenj razvoja pogosto drugačno osebnost in različne lastnosti. Medtem ko so mlajši otroci običajno bolj nagnjeni k igri in eksperimentiranju, so starejši pogosto bolj resni in odgovorni. Točno to je dokazal posnetek, ki je zaradi svoje vsebine hitro postal viralen.

Mama Shawna Protzman je na družbenem omrežju Instagram delila videoposnetek, na katerem lahko vidimo njeno mlajšo hčerko, kako teče pred starejšo sestro. Kmalu postane jasno, zakaj. Izkaže se namreč, da je deklica opazila priložnost, da se odžeja.

Prvi otrok: teče, da bi ušel dežju. Drugi otrok: teče, da bi pil iz žleba,” je zapisala mamica ob posnetku.

Posnetek si je ogledalo že več kot 35 milijonov ljudi in mnogi so se hitro poistovetili z očitanimi razlikami. “Kot mlajša sestra potrjujem, da je to res,” je zapisala ena od uporabnic. Drugi uporabnik pa je zapisal, da posnetek odlično prikazuje razlike med mlajšimi in starejšimi otroki.


Nagradni kviz: za zdravje nosečke in njenega dojenčka

V nosečnosti ni lepše novice kot slišati, da je z nerojenim detecem vse v redu. Skrb za zdrav in pravilen razvoj ploda gre z roko v roki s skrbjo zase. Da boste nosečnice res sproščene in se bo vaš dojenček, ki ga nosite pod srcem, razvijal optimalno, vam v nagradnem kvizu PreMama Duo podarjamo pet popolnih paketov!

BOGATO BOMO OBDARILI 5 NOSEČNIC S SELECTBOX NEGO V SPA CENTRU IN Z MESEČNIM PAKIRANJEM PREMAMA DUO IZDELKOV.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Zadnji dodani članki