Aktualno

Za petletno deklico je bila usodna gugalnica

|
Avtor: Mama.Over.Net
gugalnica
Nesreča se je zgodila na gugalnici na domačem dvorišču. Foto: Profimedia

Petletna deklica se je igrala na dvorišču, ko se je zgodila huda nesreča. Deklica žal ni preživela.

Aurora Masters se je igrala pred svojim domom v Fort Collinsu, ko se je zapletla v gugalnico. “Svoj mali plastični tobogan je potegnila do kraja, kjer je bila gugalnica, in se nekako ujela v gugalnico, pri tem pa se je tako nesrečno zapletla, da se je zadavila,” je dekličina sorodnica Brenda Kennedy povedala za televizijo KDVR-TV.

Na kraj dogodka so prišli policisti in reševalci nujne medicinske pomoči. Deklico so prepeljali v otroško bolnišnico Colorado v Aurori. Zdravniki deklici niso mogli pomagati, saj so bili njeni možgani predolgo brez kisika.

Pred starši je bila težka odločitev. Po posvetovanju z zdravniki, ki so povedali, da ne pričakujejo, da bi oteklina možganov uplahnila, so se odločili donirati njene organe.

Policija je sporočila, da so svojo preiskavo zaključili, saj je jasno, da se je zgodila nesreča.

V ZDA je letno zaradi nesreč na igralih hospitaliziranih kar 200.000 otrok, umre pa jih 17. Od tega se jih ena četrtina poškoduje na domačih igralih.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Aktualno

Ideje, kaj brati z otroki

Otroci se radi potopijo v domišljijski svet. Nekatere knjige si v srcih otrok pridobijo posebno mesto in se k njim pogosto vračajo.

Zadnji dodani članki

Družinski odnosi

Preproste ideje za zabaven zmenek

Zabavnih in preprostih idej za zmenke ni najlažje najti, ko poskušate usklajevati delovne obremenitve, urnike … Tu je nekaj idej.