Šolar

To so znaki, da imate najboljšega moža na svetu

|
Avtor: Mama.Over.Net

Če vaš partner počne te stvari, ste zadeli največji dobitek na “zakonski loteriji”.

Vse imamo dneve, ko še zdaleč nismo najboljša različica sebe. Takšna obdobja lahko doletijo tudi naše drage. Prav zato danes praznujemo vse čudovite načine, na katere nam naši možje pomagajo biti boljše osebe, žene in matere. Če vaš dragi počne večino teh stvari, ste verjetno najsrečnejše ženske na svetu.

1. “Ljubim te”

Ne glede na to, ali ljubezen izkazujete z dejanji, časom, fizičnim dotikom ali z darili – besede potrditve so verjetno najpogostejše v vseh zdravih razmerjih. Čudovito je, kako lahko kombinacija dveh besed dobesedno polepša dan in včasih celo življenje. Če vam mož pogosto pove, kako zelo vas ima rad in da vas ljubi, ste lahko prepričane, da ste izbrale pravega.

2. Komplimenti

Izpovedovanje ljubezni resda prija, toda očarljivi, osebni in vseživljenjski vzdevki ali fraze vam lahko za vedno stopijo srce. Če vas to spominja na vašega moža, verjetno že razmišljate o stvareh, ki vam jih govori. In če vas vaš dragi ob vseh teh vzdevkih in frazah uspe tudi zasuti s komplimenti in je pripravljen storiti vse, da bi vedeli, kako zelo ponosen je na vas, ste nedvomno zadele na loteriji.

3. Spodbuja vas, da sledite svojim sanjam

Popolnoma običajno je, da s partnerjem nimata istih interesov in da imate morda celo skupino prijateljev, s katerimi raziskujete svoje hobije. Zadnja stvar, ki si jo želite je, da bi bil vaš partner zavisten, ljubosumen ali celo zapostavljen. Če torej podpira vaša zanimanja ter vas spodbuja, da jih raziskujete, bodite hvaležne in mu nikar ne pozabite vrniti enake podpore in spoštovanja.

4. Spogleduje se z vami

Ne glede na to, koliko si star, ko najdeš ljubezen, te oblije nenavaden občutek, zaradi katerega se počutiš mladega. Izkazovanje ljubezni hitro lahko preide v brezpomensko navado, a če med druženjem z boljšo polovico še vedno čutite metuljčke v trebuhu ali če vas partner še vedno zna nasmejati kot prvi dan, ko sta se srečala, je vajin zakon res nekaj posebnega.

5. Z njim uživate tudi med najbolj dolgočasnimi opravili

Življenje z isto osebo se marsikomu zdi neznosno. Ko pa se srečata sorodni duši in se zavežeta drug drugemu, lahko tudi odnašanje smeti postane romantično. Če se vam vsakodnevna opravila zdijo monotona, primite moža za roko, odplešite v kuhinjo in skupaj pomijte posodo. V dvoje je vse lepše!

6. Rad preživlja čas z vami

Življenje z isto osebo se zdi kot cela večnost. Za zaljubljene pare pa se to zdi bistveno premalo. Le-ti skupaj zmorejo karkoli in med tem tudi uživajo. Tudi ko se pogovarjata ali opravljata povsem druge dejavnosti. In ko najdete moža, ki z vami opravlja stvari, za katere veste, da niso njegova prva izbira, pač pa to počne zato, da bi bila skupaj, potem verjetno veste, da imate super zaveznika.

7. Nesebičnost

Nesebičnost in brezpogojna ljubezen hodita z roko v roki.  Pojavita se takrat, ko si drugi osebi tako vdan, da jo vedno postavljaš na prvo mesto. Če se vam zdi, da ste partnerju najvišja prioriteta, lahko mirno spite, saj veste, da bo vedno tu za vas in vaše otroke.

8. Prizna, ko se moti

Zdi se, da se veliko razmerij začne krhati zaradi nepomembnih malenkosti. Če vaš mož zna priznati, kdaj se moti, kako, kje in zakaj se je motil, to cenite. A pomnite! Dotična dejanja naj bodo obojesmerna.

9. Zna potolažiti in spraviti v dobro voljo

Življenje je polno vzponov in padcev. Ravno slednji so tisti, po katerih se težje postavimo na svoje noge. To so trenutki, ko od partnerja potrebujete, da vas ne obsoja, ne analizira, pusti vse, kar počne in vas potolaži. Ne bojte se mu povedati, kaj potrebujete. Tu nastopi komunikacija. Če vam mož izkazuje brezpogojno podporo, vedite, da imate v življenju osebo, ki jo morate ceniti.

10. Zna presenetiti

Še preden začnete govoriti, kako zelo ne marate presenečenj, priznajte, da vas majhni in spontani znaki ljubezni vedno nasmejijo – pa čeprav včasih samo od znotraj. Naj gre za vašo najljubšo sladico, šopek, večerjo ali izlet – presenečenja so vedno čudovit način izkazovanja ljubezni.

11. Skrbi za vas

Če se vam zdi, da je za vašo varnost in dobropočutje vedno poskrbljeno in da so obenem izpolnjene tudi vse vaše čustvene in fizične potrebe, imate fenomenalnega moža. A pozor! V zakup vzemite, da niso vsi moški ljubitelji pretiranega izkazovanja čustev. Zatorej tiste dni, ko se vam zdi, da vas mož morda podcenjuje, vedite, da temu ni tako in da vas v resnici obožuje.

12. Želi vas naučiti to kar zna on in želi se učiti to, kar znate vi

Se sploh zavedate, kako krasnega moža imate? Tudi same ga kdaj prosite, naj vas nauči nečesa, do česar je strasten. Če to počne voljno in potrpežljivo, imate srečo. Če se nečesa ne moreta naučiti skupaj, ne da bi bila vmes razočarana in jezna eden na drugega, vedite, da bodo vaši otroci verjetno izkusili podobno vrsto učenja. 

Mar ni življenje en sam dolg proces učenja? Če se vaš mož želi naučiti nečesa, kar gre vam zelo dobro, bodite potrpežljive in hvaležne, saj ste ravnokar zadele glavni dobitek na zakonski loteriji.

13. Zaradi njega ste boljša oseba

Zavedajte se, da nihče ni popoln – ne mož in ne žena. Tega si sploh ne bi smeli drzniti pričakovati. Pomembno je, da se kljub pomankljivostim zakonca spoštujeta. Če se vam zdi, da je vaš dragi oseba, na katero lahko gledate kot na navdih, spodbudo, zaupanje in oporo, se pri izbiranju vsekakor niste ušteli.

Delite ta članek s svojo boljšo polovico. Pokažite mu oziroma ji, kakšen zakon vama je uspelo zgraditi. Za dodatno spodbudo prilagamo še nekaj skrivnosti parov v dolgoletnih srečnih zakonih:

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

--

Zadnji dodani članki