Dojenček - PR

Katere pleničke izbrati za male nadobudneže?

|
Avtor: Mama.Over.Net

Kdo so največji športniki na svetu? Naši najmlajši! Vsakodnevno presegajo svoje meje, pogumno stopajo v neznano in 100-krat na dan padejo ampak nikoli ne obupajo! Pri premagovanju ovir potrebujejo samo veliko ljubezni in suho ritko.

Iskanje pravih plenic za vašega dojenčka, ki je že aktiven in raziskuje svet okoli sebe, je lahko pravi izziv. Potrebno je najti pleničko, ki bo ostala na svojem mestu, ne glede na to, kakšen bo naslednji športni podvig vašega malčka. S tem namenom je Violeta Double Care  razvila novo linijo plenic Air Dry .

Zakaj so nove, izboljšane plenice Violeta Double Care Air Dry, s preverjeno AIR DRY tehnologijo, odlična izbira?

Maksimalna mehkoba in zračnost. Če je plenica pregroba, pride pri gibanju do trenja in posledično draženja. Zato starši pogosto izberejo mehkobo, kot eno izmed najpomembnejših lastnosti plenic. Površinski sloj plenice Air Dry vsebuje več kot 700 mehkih blazinic, ki zagotavljajo občutek mehkobe. Skoraj tako kot, da bi sedeli na oblačku.

Izjemna vpojnost – ko se vaš dojenček enkrat začne premikati, ne bo več želel sedeti pri miru. Visoko vpojna plenica bo ohranila vašega dojenčka suhega in preprečila puščanje, medtem ko bo raziskoval svoj svet. Mehke blazinice na površini plenic Air Dry zmanjšajo površino stika z otrokovo kožo, zato je možnost draženja zmanjšana na minimum.

Medtem ko vaš otrok kobaca naokoli in odkriva svet, mora plenica ostati na svojem mestu, a hkrati ne sme povzročiti drgnjenja in draženja. Nov trak z raztegljivimi ježki, omogoča, da se plenička prilagaja najrazličnejšim gibom. Skupaj s kobacanjem vašega malega športnika, se premika tudi AIR DRY plenička.

Elastični trakovi pri odprtinah za noge zagotovijo, da plenička ostane na svojem mestu, ne glede na gimnastiko, ki jo vaš otrok začne izvajati. Obenem plenica ne prepušča ob strani in tako poskrbi za čistočo.

Plenice Violeta Double Care so testirane v laboratoriju v Nemčiji. Ne vsebujejo parabenov, dišav in elementarnega klora. Letno se izvede več kot 10.000 testov, da se zagotovi neprekinjena in zajamčena kakovost vsakega paketa.

V vsakem Jumbo pakiranju dobite brezplačne Violeta Double Care otroške vlažilne robčke . Vsebujejo izvleček mandljevega mleka. To je od vseh vrst mleka eno od najbolj hranilnih. Bogato je z vitamini B6, C, E in cinkom. Otroški vlažilni robčki poskrbijo za higieno saj nežno očistijo in nahranijo kožo ter zmanjšujejo možnost dehidracije.

Za ljubezen poskrbijo starši, za suho ritko pa plenice Air Dry! So mehke, zračne, vpojne in nežne. In najpomembnejše: prilagodijo se tudi najzahtevnejšim športnim podvigom vaših malčkov.

Plenice Air Dry so na voljo v vseh bolje založenih trgovinah.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Družinski odnosi

Zato je branje pravljic otrokom tako pomembno

Čudovit večerni ritual branja pravljic pred otrokovim spanjem je učinkovito in pozitivno vzgojno sredstvo, preko katerega otrok spoznava sebe in svet, ki ga obdaja. 

Zadnji dodani članki