Družinski odnosi

Preproste ideje za zabaven zmenek

|
Avtor: Mama.Over.Net
par na kolesarjenju
Kdaj ste si nazadnje vzeli čas za kolesarjenje s partnerjem? Foto: Profimedia

Zabavnih in preprostih idej za zmenke ni najlažje najti, ko poskušate usklajevati delovne obremenitve, urnike, varstvo otrok in omejene proračune. Tu je nekaj idej.

Verjetno si ne želite opisati svojega zakona z besedo “dolgočasen” – ne zdaj ne nikoli. Toda pot do tega, da bi zakon ostal zabaven, svež in poln veselja, ni vedno jasna. Ideje za zabaven zmenek se včasih kar nočejo in nočejo poroditi.

Večerje v vrhunskih restavracijah in večdnevni izleti se zagotovo slišijo lepo. A preprosti trenutki, ki jih preživite skupaj, lahko prinesejo še več povezanosti, ljubezni in veselja do prihodnjih doživetij.

Če počutite zdolgočaseno, so tukaj preproste ideje za zabaven zmenek.

Odpravite se na piknik ob sončnem zahodu

Sončni zahod je delček čarobnosti, ki se dogaja vsak dan, vendar se le redko ustavimo in ga opazimo. Prav zaradi tega je to popolna aktivnost za večerni zmenek. Za preprost večerni zmenek si pripravite solato ali sendvič in se skupaj odpravite na vaš najljubši kraj. Medtem ko jeste in opazujete, kako barve sončnega zahoda prevzemajo nebo, se pogovarjajte in uživajte v bližini. Naj vam preprosta lepota neba in trenutka samega vzameta sapo.

Obiščite kraj iz svoje preteklosti

Ste imeli v začetku razmerja kraj, kamor ste radi zahajali? Vas tja že dolgo ni poneslo? Vzemite si čas in obiščite kraje, ki so vam in vašemu partnerju veliko pomenili v začetku razmerja. Pojdite tja skupaj. Naj vas za nekaj časa prevzame spomin na prve dni in zaljubljenost.

Oglejte si film, ki sta si ga skupaj ogledala na enem od vajinih prvih zmenkov

Mogoče se vam danes film ne zdi tako dober, kot se vam je zdel takrat. Zelo verjetno pa vam bo pričaral spomine na tiste dni. Pripravite si prigrizke in pijačo in uživajte.

Poiščite dejavnost, ki sprošča adrenalin

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas za pohod, kolesarjenje, balinaje ali kakšno drugo dejavnost, ki vam dvigne srčni utrip? Najdite nekaj, kar bo obema všeč in opazujte, kako letijo iskrice.

Pripravite obrok, ki vam pomeni nekaj posebnega

Ljubezen gre skozi želodec, pravijo. Zakaj si ne bi večera popestrili z obrokom, ki ste si ga na začetku odnosa velikokrat privoščili? Nikjer ne piše, da je to gurmanska specialiteta, zagotovo pa vam in partnerju pričara čudovite spomine.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Zadnji dodani članki