Aktualno

Sinu ni dovolila na rojstni dan: “Če ne morem …”

|
Avtor: Mama.Over.Net
rojstnodnevna zabava
Mama sinu ni dovolila na zabavo, ker na njej ni smela biti prisotna tudi sama. Foto: Profimedia

Praznovanje rojstnega dne je postalo kamen spotike zaradi enega stavka v vabilu. Je imela mama prav, ko 7-letnemu sinu ni dovolila iti?

Slavljenčev rojstni dan je bil organiziran samo za otroke. Kar pa je mamo enega od povabljencev zmotilo. V videu, ki ga je objavila na TikToku, je delila svoje občutke. “Moj 7-letni sin je dobil vabilo na sošolčevo rojstnodnevno zabavo. Pomislila sem, ‘super, pridemo’. Takoj sem hotela odgovoriti in ga vpisati v svoj koledar. Medtem ko sem brala vabilo, pa sem naletela na to, da je samo za otroke,” je pojasnila mama.

Marsikateri starš bi takšno vabilo razumel kot idealno priložnost, da ima končno nekaj časa zase, medtem ko se otroci zabavajo. A ta mama tega ni vzela tako. “V tuji hiši bo, ne poznam staršev. Ne vem, ali bodo poleg otrokovih staršev tam še drugi odrasli. Moj 7-letni sin ne bo ostal pri nekom, ki ga ne poznam. Če ne morem biti na rojstnodnevni zabavi, moj sin, žal ne bo prišel,” je povedala mama. Poudarila je, da nikoli ne veste, kaj se dogaja za zaprtimi vrati.

Pojasnila je, da je jezna, ker njen sin ne more prisostvovati zabavi, vendar verjame, da dela prav, ko ga ščiti pred neznanci.

Objava sprožila odzive

Pod objavo so se usuli komentarji drugih staršev. Kar nekaj je bilo takih, ki so ji izrazili podporo. “Že sam ‘samo za otroke’ je dovolj, da sprejmem odločitev. Absolutno ne!” se glasi eden od komentarjev. “Moja hči je stara 9 let. NIKOLI ne bi pustila svoje hčerke … nikomur ne moreš zaupati,” je zapisala ena od mam. “Moja vrata so vedno odprta staršem, da ostanejo in PRESENEČENA SEM, ko starši odidejo, pa so me srečali samo enkrat ali pa sploh ne,” je zapisala druga mama.

Vendar pa niso bili vsi v svojih odzivih tako razumevajoči. Nekateri menijo, da je preveč “napeta” in da pretirava. “Sem za odhod staršev. Želim, da starši odidejo. To je ena oseba manj, ki jo moram nahraniti. Nočem se pogovarjati z drugimi starši,” piše v enem od komentarjev. “Sedem let stari otroci so dovolj stari za zabavo brez staršev. Lahko se potrudite, da spoznate starše in jim prej postavljate vprašanja,” je predlagal eden od komentatorjev. Nekdo pa je dodal, da majhni otroci že vrsto let hodijo na rojstnodnevne zabave brez staršev.


Nagradni kviz: za zdravje nosečke in njenega dojenčka

V nosečnosti ni lepše novice kot slišati, da je z nerojenim detecem vse v redu. Skrb za zdrav in pravilen razvoj ploda gre z roko v roki s skrbjo zase. Da boste nosečnice res sproščene in se bo vaš dojenček, ki ga nosite pod srcem, razvijal optimalno, vam v nagradnem kvizu PreMama Duo podarjamo pet popolnih paketov!

BOGATO BOMO OBDARILI 5 NOSEČNIC S SELECTBOX NEGO V SPA CENTRU IN Z MESEČNIM PAKIRANJEM PREMAMA DUO IZDELKOV.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Zadnji dodani članki