Aktualno

Zaskrbljena nosečnica: Tašča želi biti v porodni sobi

|
Avtor: Mama.Over.Net
zaskrbljena nosečnica
Treba je znati potegniti mejo in jasno povedati, česa niste pripravljeni deliti z vsem sorodstvom. Foto: Profimedia

Nosečnica je jezno delila svojo izkušnjo, potem ko je njena tašča zahtevala, da bo prva držala novorojenčka.

Porod je zagotovo nekaj najtežjega na tem svetu in zahteva veliko priprave. Zaradi tega je le še huje, kadar nekdo iz ožje družine prekorači meje okusnega in zahteva določene ugodnosti. Prav to pa se je zgodilo bodoči mamici, ki je na spletu objavila sporočila, ki si jih je izmenjala s taščo. Ta je imela namreč ogromno zahtev, glede tega, kako bo potekal porod.

Sporočilo, ki je sprožilo celoten val in razburilo nosečno, se je začelo z običajnim vprašanjem. Taščo je zanimalo, kdaj bo bodoča mamica rodila. Slednja je odgovorila, da ni prepričana, kdaj bo treba v porodnišnico, zanimalo pa jo je, čemu takšno vprašanje. Odgovor jo je presenetil.

“Hočeva biti prva, ki jo drživa”

Rada bi bila zraven pri porodu in pomagala. Hočeva biti prva, ki jo drživa,” je v sporočilu zapisala tašča. Snaha ji je odgovorila, da si želita to s partnerjem narediti sama. Njen odgovor je naletel na grd odziv. “To je veliko razočaranje. Zakaj nama jo odrekaš?” je zapisala tašča. Dodala je, da je sestrična bodočega očeta dovolila, da so bili njeni starši v porodni sobi. Ne le to, novopečena babica je celo prerezala popkovino.

Bodoča mamica je poskušala ostati vljudna in je tašči odgovorila: “To ni predstava, ki jo bodo vsi gledali, žal mi je. Noge bom imela čisto narazen in verjetno se bom onečedila. Ni mi prijetno, da je kdorkoli tam.

Namigov ni hotela razumeti

Čeprav bi do sedaj tašča že morala razumeti namig, pa ji je le odpisala, da bosta počakala z obiskom, dokler ne rodi. “Samo povej, kdaj greš v porodnišnico, da se lahko odpravim do tvoje hiše in jo začnem pospravljati. Se ne mudi, veva, kje je soba za goste,” je dodala.

Pod deljenimi sporočili se je usul velik plaz komentarjev, kjer so ljudje zapisali, da vidijo veliko takšnih zgodb, kjer se babica prerine v porodno sobo. Mnogi so tako dejali, da dotična sporočila dokazujejo, zakaj ožji družini ne povedo datuma poroda. Številni spletni uporabniki so bodoči mamici svetovali, naj tašči ne pove, kdaj bo rodila.


Nagradni kviz: za zdravje nosečke in njenega dojenčka

V nosečnosti ni lepše novice kot slišati, da je z nerojenim detecem vse v redu. Skrb za zdrav in pravilen razvoj ploda gre z roko v roki s skrbjo zase. Da boste nosečnice res sproščene in se bo vaš dojenček, ki ga nosite pod srcem, razvijal optimalno, vam v nagradnem kvizu PreMama Duo podarjamo pet popolnih paketov!

BOGATO BOMO OBDARILI 5 NOSEČNIC S SELECTBOX NEGO V SPA CENTRU IN Z MESEČNIM PAKIRANJEM PREMAMA DUO IZDELKOV.

Imena za punčke
Imena za fantke

Povezani članki

Zadnji dodani članki