Otroški botulizem je oblika zastrupitve, ki jo povzroča toksin, ki ga proizvaja bakterija Clostridium botulinum.
Preberi večŽe nekaj koščkov na dan lahko pomembno vpliva na dolgoročno zdravje.
Preberi večMožgane običajno popeče na gheeju ali maslu z malo soli in jih postreže z jajci.
Preberi večMama je delila pretresljivo izkušnjo, ko se je silikonska otroška posodica prisesala na obraz njene 18-mesečne hčerke.
Včasih je treba otrokom dovoliti, da se igrajo in raziskujejo, gnetejo in preizkušajo teksturo hrane.
Strokovnjaki odgovarjajo na najbolj pereča vprašanja staršev o shranjevanju materinega mleka.
V Indiji lečo in riž pred uporabo fermentirajo vsaj dva dni, prav tako koruzo fermentirajo številna afriška in južno-ameriška ljudstva
Če otroka silite, da poskusi hrano, je ne bo nikoli vzljubil. Poleg tega ima lahko takšno početje nasproten učinek.
Stekleni kozarci so idealni za ponovno uporabo. To ne velja za njihove pokrovčke.
Poleg svetovanja na forumih, na portalu Mama.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.
RegistracijaKategorije | Zadnja dejavnost |
---|---|
ABC ginekologije in porodništva | |
Pediatrija | |
Partnerska in družinska posvetovalnica | |
Cepljenja | |
Starševstvo in vzgoja |